(Видео) Имам автоимуна болест и повеќе килограми, мојата реакција беше во афект: Биба им се извини на медицинските сестри

Пејачката Биба Додева вчера јавно се обрати до Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри па им се  извини, поради, како што рече „човечките слабости кои сите ги имаме. Биба на својот Фејсбук профил во видео рече дека нема оправдание за нејзината реакција оти била во  афект. „Тоа никако не смееше да се случи, … Continue reading (Видео) Имам автоимуна болест и повеќе килограми, мојата реакција беше во афект: Биба им се извини на медицинските сестри

Текстот (Видео) Имам автоимуна болест и повеќе килограми, мојата реакција беше во афект: Биба им се извини на медицинските сестри е превземен од Reporter.mk.