(Видео) Јапонски научници сметаат дека џиновски лигњи ги потопуваат бродовите во Бермудскиот Триаголник

Група јапонски научници сметаат дека исчезнувањето на бродовите во Бермудскиот триаголник е резултат на нападите на џиновски лигњи и октоподи кои живеат со векови на …

(Видео) Јапонски научници сметаат дека џиновски лигњи ги потопуваат бродовите во Бермудскиот Триаголник Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Јапонски научници сметаат дека џиновски лигњи ги потопуваат бродовите во Бермудскиот Триаголник е превземен од Reporter.mk.