(Видео) Јелена Ѓоковиќ во транс на концерт на Александра Пријовиќ: излезе со другарките во Ниш

Александра Пријовиќ го отвори шоуто во Ниш во гламурозен фустан со кристали, а на концертот српските медиуми ја „фатија“ Јелена Ѓоковиќ, сопругата на најдобриот тенисер …

(Видео) Јелена Ѓоковиќ во транс на концерт на Александра Пријовиќ: излезе со другарките во Ниш Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Јелена Ѓоковиќ во транс на концерт на Александра Пријовиќ: излезе со другарките во Ниш е превземен од Reporter.mk.