(Видео) Јелена Розга се симна од бина за да бакне фан во публика

Јелена Розга е една од најпопуларните пејачки во регионот. Таа неодамна пееше во Будва, каде стотици нејзини обожаватели дојдоа да уживаат во нејзините песни. А, …

(Видео) Јелена Розга се симна од бина за да бакне фан во публика Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Јелена Розга се симна од бина за да бакне фан во публика е превземен од Reporter.mk.