(Видео) Јована од Битола пее како како Витни Хјустон

Покрај каверите на добро познатите песни ,,Virtual Insanity” на Jamiroquai и ,,Perfect” на Ed Sheeran, битолчанката Јована заедно со MeowDucton Production ја обработија и ,,I have nothing” на Whitney Houston. Гледајте го видеото:

Текстот (Видео) Јована од Битола пее како како Витни Хјустон е превземен од Reporter.mk.