(Видео) Кафе Де Анатолиа во живо во Сули Ан во Скопје: Фузија на музика и историја

Во хармонична фузија на култура, историја и музика, Кафе Де Анатолиа го претстави својот најнов жив настап, снимен меѓу древните ѕидови на Сули Ан во …

(Видео) Кафе Де Анатолиа во живо во Сули Ан во Скопје: Фузија на музика и историја Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Кафе Де Анатолиа во живо во Сули Ан во Скопје: Фузија на музика и историја е превземен од Reporter.mk.