(Видео) Каролина и Елена конечно заедно запеаја во јавност

Поп-пејачката Каролина Гочева објави видео од настапот за Нова година во Македонската телевизија, каде заедно пееше со Елена Ристеска. Двете ја испеаа песната „Доживотно“, а …

(Видео) Каролина и Елена конечно заедно запеаја во јавност Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Каролина и Елена конечно заедно запеаја во јавност е превземен од Reporter.mk.