(Видео) Крис Браун играше секси танц во скут на реалити ѕвездата Наталија Зопа

Ар-ен-би пејачот Крис Браун на концерт во Манчестер и играше во скут на поранешната реалити ѕвезда Наталија Зопа од „Лав Ајланд“. Пејачот ја поканил Зопи …

(Видео) Крис Браун играше секси танц во скут на реалити ѕвездата Наталија Зопа Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Крис Браун играше секси танц во скут на реалити ѕвездата Наталија Зопа е превземен од Reporter.mk.