(Видео) Легендарниот Здравко Чолиќ му се придружи на Дино Мерлин на концерт во Белград

Легендарниот Здравко Чолиќ вчера вечер му се придружи на Дино Мерлин на концертот во Старк Арена во Белград. Двајцата ја испеаја песната „Да ти кажем …

(Видео) Легендарниот Здравко Чолиќ му се придружи на Дино Мерлин на концерт во Белград Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Легендарниот Здравко Чолиќ му се придружи на Дино Мерлин на концерт во Белград е превземен од Reporter.mk.