(Видео) Лила го прелета Скопје

Водителка Лила Филиповска, на социјалните мрежи се пофали дека е „горе“ и дека ужива додека го надлетува Скопје. Таа на својот профил на Инстаграм сподели две снимки додека пилотот Горан Качев управува со леталото,  а Лила го снима градот.

Текстот (Видео) Лила го прелета Скопје е превземен од Reporter.mk.