(Видео) Мадона шокираше со провокативниот настап во долна облека: „Како да ја гледам баба ми“

Откако во јуни беше хоспитализирана поради сериозна бактериска инфекција која можеше да има фатални последици, славната Мадона оваа есен ја продолжи турнејата „The Celebration Tour“. …

(Видео) Мадона шокираше со провокативниот настап во долна облека: „Како да ја гледам баба ми“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Мадона шокираше со провокативниот настап во долна облека: „Како да ја гледам баба ми“ е превземен од Reporter.mk.