(Видео) Мајк Тајсон тврди дека ја фатил сопругата со Бред Пит: „Ме молеше да не го тепам“

Мајк Тајсон тврди дека својата поранешна сопруга Робин Гивенс, со која беше во брак од 1988 до 1989 година, ја нашол во кревет со актерот …

(Видео) Мајк Тајсон тврди дека ја фатил сопругата со Бред Пит: „Ме молеше да не го тепам“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Мајк Тајсон тврди дека ја фатил сопругата со Бред Пит: „Ме молеше да не го тепам“ е превземен од Reporter.mk.