(Видео) Македонската естрада од времето кога се сакаа

Настапот на Џина Папас Џокси од дочекот на Новата 1996 година деновиве е повторно хит на социјалните мрежи. Додека Џокси ја пее „Утеха“, Петранка Костадинова шизи твист, Вики Среброва е облечена во астронаутско, Јонче наместо со палтото, мафта со 100 грама кафе.

Текстот (Видео) Македонската естрада од времето кога се сакаа е превземен од Reporter.mk.