(Видео) Македонската раперка Дијана ОГ со боксови тепаше учесник во „Задруга“

Македонската раперка Дијана ОГ во „Задруга“ со боксови го тепаше Божо, еден од учесниците во шоуто. Таа предизвика инцидент, откако Божо наводно украл од наградата што им ја доделил Големиот шеф, по успешно завршената „Игра на вистина“. Дијана го удрила неколку пати по што реагирале неколку други учесници во шоуто. Тие реагирале за да ја … Continue reading (Видео) Македонската раперка Дијана ОГ со боксови тепаше учесник во „Задруга“

Текстот (Видео) Македонската раперка Дијана ОГ со боксови тепаше учесник во „Задруга“ е превземен од Reporter.mk.