(Видео) Марко Пејчиновски пливаше 60 километри од Охрид до Свети Наум и назад: Нов подвиг на младиот пливач

Марко Пејчиновски (15), кој го привлече вниманието на јавноста пред три лета, кога го преплива Охридското Езеро и покрај инфарктот на нозете, денес пливаше 60 километри од Охрид до Свети наум и назад. Тој тргна утрово во 5 часот од пристаништето во Охрид и исплива 30 километри до Свети Наум, а потоа со пливање се врати … Continue reading (Видео) Марко Пејчиновски пливаше 60 километри од Охрид до Свети Наум и назад: Нов подвиг на младиот пливач

Текстот (Видео) Марко Пејчиновски пливаше 60 километри од Охрид до Свети Наум и назад: Нов подвиг на младиот пливач е превземен од Reporter.mk.