(Видео) „Ми паѓаат цели прамени коса“: Алиша Милано за последиците од короната

Глумицата Алиша Милано на „Твитер“ објави видео на кое ја чешла косата и покажува дека ѝ паѓаат цели прамени. Таа вели дека ова е последица на короната што ја прележала. „Дозволете ми да ви покажам што прави короната на вашата коса. Ве молам, сфатете го сериозно вирусот и носете ја проклетата маска“, вели таа во … Continue reading (Видео) „Ми паѓаат цели прамени коса“: Алиша Милано за последиците од короната

Текстот (Видео) „Ми паѓаат цели прамени коса“: Алиша Милано за последиците од короната е превземен од Reporter.mk.