(Видео) Мистерии за Бермудскиот триаголник кои никој не може да ги објасни

Бермудскиот триаголник е една од најголемите мистерии на модерното време. Познат и како ѓаволскиот триаголник, се наоѓа во северниот дел на Атлантскиот Океан, помеѓу Бермудите, …

(Видео) Мистерии за Бермудскиот триаголник кои никој не може да ги објасни Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Мистерии за Бермудскиот триаголник кои никој не може да ги објасни е превземен од Reporter.mk.