(Видео) „Можеш ли да ми се потпишеш на градите“ – Новак Ѓоковиќ доби необично барање за автограм

Српскиот тенисер низ годините доби многу необични барања, но ова ќе остане високо на таа листа. Новак Ѓоковиќ го совлада Холгер Руне и со тоа …

(Видео) „Можеш ли да ми се потпишеш на градите“ – Новак Ѓоковиќ доби необично барање за автограм Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) „Можеш ли да ми се потпишеш на градите“ – Новак Ѓоковиќ доби необично барање за автограм е превземен од Reporter.mk.