(Видео) На локации во Шведска, Панче Касапски сними спот за песната „Помини“

Македонскиот композитор и поп-пејач, Панче Касапски го претстави својот нов видео запис за песната „Помини“. Нумерата, Касапски ја изведе премиерно на Фестивалот за забавни мелодии …

(Видео) На локации во Шведска, Панче Касапски сними спот за песната „Помини“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) На локации во Шведска, Панче Касапски сними спот за песната „Помини“ е превземен од Reporter.mk.