(Видео) „Не можам да се фотографирам со сите, можам да стојам овде и да мавтам“: снимка на Ен Хатавеј предизвика бурни реакции, некои ја напаѓаат, други ја бранат

Снимка од актерката Ен Хатавеј, создадена во 2022 година, сега се прошири на Интернет и предизвика дебата меѓу луѓето. Имено, актерката тогаш ја посетила Италија, …

(Видео) „Не можам да се фотографирам со сите, можам да стојам овде и да мавтам“: снимка на Ен Хатавеј предизвика бурни реакции, некои ја напаѓаат, други ја бранат Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) „Не можам да се фотографирам со сите, можам да стојам овде и да мавтам“: снимка на Ен Хатавеј предизвика бурни реакции, некои ја напаѓаат, други ја бранат е превземен од Reporter.mk.