(Видео) „Не си ваљда геј“- Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваа во уста

Во најновата емисија на „Ѕвездите на Гранд“ Јелена Карлеуша инсистираше Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид да одговорат на предизвикот и да се бакнат во уста.
„Ајде ве молам, уште еднаш да го видам тој бакнеж во уста? Не си најверојатно геј“, инсистираше Јелена. Ѓорѓе и Марија го прифатија предизвикот и се бакнаа во уста.
Гледајте го видеото:

Текстот (Видео) „Не си ваљда геј“- Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваа во уста е превземен од Reporter.mk.