(Видео) Никол Кидман ги покажа ќерките на наградите за Златен Глобус

Австралиската актерка, Никол Кидман на виртуелното доделување на Златните глобуси, се појави опкружена со своето семејство, сопругот Кит Урбан и двете ќерки, од нивниот дом во Нешвил. Иако вообичаено не се појавуваат заедно на јавни настани, Никол Кидман, ја искористи можноста што годинешните Златни глобуси, поради пандемијата, беа претежно организирани преку виртуелно јавување. Па пред … Continue reading (Видео) Никол Кидман ги покажа ќерките на наградите за Златен Глобус

Текстот (Видео) Никол Кидман ги покажа ќерките на наградите за Златен Глобус е превземен од Reporter.mk.