(Видео) Објавен трејлерот за филмот од судењето меѓу Џони Деп и Амбер Херд

Американската стриминг платформа Tubi на „Јутјуб“ го објави трејлерот за играниот филм Hot Take: The Deep/Heard Trial, во кој е прикажано судењето на глумецот Џони Деп и неговата бивша сопруга Амбер Херд. Филмот е во режија на Сара Лохман. Во него се појавуваат Марк Хапкапка која ќе го глуми Деп, а Меган Дејвис ќе биде … Continue reading (Видео) Објавен трејлерот за филмот од судењето меѓу Џони Деп и Амбер Херд

Текстот (Видео) Објавен трејлерот за филмот од судењето меѓу Џони Деп и Амбер Херд е превземен од Reporter.mk.