Видео од Чиле: експресна реакција на возач за да спречи разбојници на бензинска пумпа

Станува збор за видео од надзорните камери на една бензинска пумпа во Чиле кое моментално кружи на социјалните мрежи и е вистински хит

The post Видео од Чиле: експресна реакција на возач за да спречи разбојници на бензинска пумпа appeared first on ДодајГас.мк.