(Видео) Опуштено и со кренати чаши Ковачевски, Вучиќ и Милатовиќ запеаја на вечера во ресторан во Белград

Премиерот Димитар Ковачевски по свеченото отворање на Вториот меѓународен саем за вино, заедно со домаќинот, српскиот претседател Александар Вучиќ и претседателот на Црна Гора, Јаков …

(Видео) Опуштено и со кренати чаши Ковачевски, Вучиќ и Милатовиќ запеаја на вечера во ресторан во Белград Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Опуштено и со кренати чаши Ковачевски, Вучиќ и Милатовиќ запеаја на вечера во ресторан во Белград е превземен од Reporter.mk.