(Видео) Пајак и Таско имаат нова песна и спот

На социјалните мрежи беше објавена новата песна на Пајак и Таско, која носи наслов „Намерно“.  Музиката и текстот е нивно дело, додека аранжманот го направи …

(Видео) Пајак и Таско имаат нова песна и спот Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Пајак и Таско имаат нова песна и спот е превземен од Reporter.mk.