(Видео) По голите фотки, Џеј Ло ја објави новата песна

Џеј Ло ја објави новата песна која претходно ја најави со провокативни фотографии. Новата песна насловна како „In the Morning“.  Песната на Џеј Ло е без спот, има само видео со текст и неколку разголени фотографии што ги објави претходно на својот инстаграм профил.

Текстот (Видео) По голите фотки, Џеј Ло ја објави новата песна е превземен од Reporter.mk.