(Видео) Пораснав со твоите филмови, сакаш да се боксуваме: Папата и Сталоне во Ватикан

Актерoт Силвестер Сталоне, го посети Ватикан и се сретна со поглаварот на Римокатоличката црква, папата Франциско. Актерот во придружба на сопругата, трите ќерки Софија, Систин …

(Видео) Пораснав со твоите филмови, сакаш да се боксуваме: Папата и Сталоне во Ватикан Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Пораснав со твоите филмови, сакаш да се боксуваме: Папата и Сталоне во Ватикан е превземен од Reporter.mk.