(Видео) Седумминутен аплауз за „Маестро“ на Бредли Купер

Биографската драма за животот на познатиот композитор Леонард Бернштајн доби седумминутни овации на светската премиера во театарот „Сала гранде“. Купер, кој го глуми Бернштајн и …

(Видео) Седумминутен аплауз за „Маестро“ на Бредли Купер Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Седумминутен аплауз за „Маестро“ на Бредли Купер е превземен од Reporter.mk.