(Видео) Секси спот на Даниел Крстески за новата песна „Остани“

Пејачот Даниел Крстески пред неколку дена ја објави најнова песна „Остани“, на која тој е и  автор. Музиката, текстот и аранжманот се негово дело, додека …

(Видео) Секси спот на Даниел Крстески за новата песна „Остани“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Секси спот на Даниел Крстески за новата песна „Остани“ е превземен од Reporter.mk.