(Видео) Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Невена, Наум и Калина Нешкоски, Македонци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која вчера пристигна во Букурешт и наскоро ќе настапува на Европското првенство. По „Одиме на Европско првенство“ од ВИС „Рисови“ и „Македонија на Европско“ на ДНК со дел од македонската естрада, сега е објавена и … Continue reading (Видео) Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Текстот (Видео) Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери е превземен од Reporter.mk.