(Видео) Северина се расплака на настап: се обиде да продолжи да пее, а реакцијата на публиката беше неверојатна

Пејачката не можеше да ги задржи солзите. Северина ги изненади сите кога на еден настап заплака на сцената среде песната „Роџено моје“. Пејачката плачеше додека …

(Видео) Северина се расплака на настап: се обиде да продолжи да пее, а реакцијата на публиката беше неверојатна Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Северина се расплака на настап: се обиде да продолжи да пее, а реакцијата на публиката беше неверојатна е превземен од Reporter.mk.