(Видео) Северина за настапот во Скопје: „Ваков концерт не очекував“

Преполната арена „Борис Трајковски“ во Скопје во саботата ја пречека Северина, која со овој концерт ја продолжи актуелната турнеја надвор од границите на Хрватска. View …

(Видео) Северина за настапот во Скопје: „Ваков концерт не очекував“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Северина за настапот во Скопје: „Ваков концерт не очекував“ е превземен од Reporter.mk.