(Видео) Симон Трпчевски од падините на Беласица: Дојдете на концерт во родното место на мојата мајка

Македонскиот и светски пијанист Симон Трпчески објави видео во кое ги покани сите на неговиот настап во селото Секирник, родното место на неговата мајка Нетка. …

(Видео) Симон Трпчевски од падините на Беласица: Дојдете на концерт во родното место на мојата мајка Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Симон Трпчевски од падините на Беласица: Дојдете на концерт во родното место на мојата мајка е превземен од Reporter.mk.