(Видео) Скандал на избор за мис: На убавицата ѝ ја зедоа круната оти била разведена

Чудна и несекојдневна ситуација се случи на неодамнешниот изборот за мис на Шри Ланка – непосредно по прогласувањето на актуелната убавица, круната веднаш ѝ беше одземена, откако било откриено дека е разведена, што е спротивно на пропозициите. Пушпика де Силва била прогласена за најубава жена во островската држава, на гламурозната свеченост пренесувана во живо на … Continue reading (Видео) Скандал на избор за мис: На убавицата ѝ ја зедоа круната оти била разведена

Текстот (Видео) Скандал на избор за мис: На убавицата ѝ ја зедоа круната оти била разведена е превземен од Reporter.mk.