(Видео) Со 500 стомачни до соврешно тело: Предизвик од Рита Козулова

По празниците вистиснко време е за детоскикациј на телото. Освен подобар начин на исхрана најважно е и вежбањето. Овој пат видео тренинг и предизвик од 500 стомачни со Рита Конзулова, инструктор по пилатес од Fame Fit. Тренингот го започнуваме со истегнување на целото тело,а продолжуваме со вежби кои ги активираат стомачните мускули. Правиме пет вежби … Continue reading (Видео) Со 500 стомачни до соврешно тело: Предизвик од Рита Козулова

Текстот (Видео) Со 500 стомачни до соврешно тело: Предизвик од Рита Козулова е превземен од Reporter.mk.