(Видео) Со еротски спот македонското трио БДМ ја освојува Америка

Македонската алтернативна денс група БДМ, со ремикс на нивната последна песна Stay и видео спот снимен во Детроит, се пробиваат на европскиот и американскиот пазар. Песната што Бранко Вељановски, Дуле Вељановски и Мартин Делимитов ја промовираа пред Нова година, сега е со поинаков звук, направен во соработка со холандскиот продуцент и диџеј Neemese. Провокативното видео … Continue reading (Видео) Со еротски спот македонското трио БДМ ја освојува Америка

Текстот (Видео) Со еротски спот македонското трио БДМ ја освојува Америка е превземен од Reporter.mk.