(Видео) Со години бев Ќиро педеру, ама не сфаќаа дека за мене тоа е комплимент: Тренерот на сите тренери и покрај борбата со ракот не го загуби духот

Легендарниот тренер Мирослав Ќиро Блажевиќ неодамна објави дека му се вратил ракот и дека дијагнозата е тешка затоа што метастазирал. Но, и покрај болеста, заради која сигурно не му е лесно, Ќиро даде интревју за RTL Direkt, па и покрај лошата дијагноза, тој со својот дух и со пцовките, успеа да ги насмее сите. „Денес … Continue reading (Видео) Со години бев Ќиро педеру, ама не сфаќаа дека за мене тоа е комплимент: Тренерот на сите тренери и покрај борбата со ракот не го загуби духот

Текстот (Видео) Со години бев Ќиро педеру, ама не сфаќаа дека за мене тоа е комплимент: Тренерот на сите тренери и покрај борбата со ракот не го загуби духот е превземен од Reporter.mk.