(Видео) Софија Вергара ги покажа своите вештини за шминкање, а фановите и ги пронајдоа грешките: „Прво намокрете го сунѓерот“

Актерката Софија Вергара (51) на социјалните мрежи ги покажа своите вештини за шминкање. Им нанела пудра на своите пријателки и им ги објаснила чекорите на …

(Видео) Софија Вергара ги покажа своите вештини за шминкање, а фановите и ги пронајдоа грешките: „Прво намокрете го сунѓерот“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Софија Вергара ги покажа своите вештини за шминкање, а фановите и ги пронајдоа грешките: „Прво намокрете го сунѓерот“ е превземен од Reporter.mk.