(Видео) Спрингстин потпишал оправдување на млад фан да не оди на училиште утрото по концертот

На концертот во Сан Франциско, Брус Спрингстин потпишал договор со момче од публиката да го оправда од прескокнување на училиште утрото по концертот. За време …

(Видео) Спрингстин потпишал оправдување на млад фан да не оди на училиште утрото по концертот Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Спрингстин потпишал оправдување на млад фан да не оди на училиште утрото по концертот е превземен од Reporter.mk.