(Видео) Српска новинарка молечеше во вестите како поддршка за сите кои свиткале кичма пред вистината

Откако глумицата Милена Радуловиќ го обвини за силување нејзиниот поранешен учител по глума, Мика Алексиќ, меѓу оние што јавно ѝ дадоа поддршка, беше и новинарката Јелена Обучина, која вестите ги почна со молчење. Видеото на кое таа молчи додека гледа во камерата, се споделува на социјалните мрежи со хаштахот #несисама, и со порака дека е … Continue reading (Видео) Српска новинарка молечеше во вестите како поддршка за сите кои свиткале кичма пред вистината

Текстот (Видео) Српска новинарка молечеше во вестите како поддршка за сите кои свиткале кичма пред вистината е превземен од Reporter.mk.