(Видео) Стоечки овации и долг аплауз за Влатко Стефановски и „Танец“ во Загреб

Македонскиот виртуоз на гитара Влатко Стефановски и ансамблот на народни песни и ора „Танец“ одржаа концерт во Загреб во салата „Ватрослав Лисински“. Концертот на Стефановски беше поздравен со стоечки овации, долги аплаузи и враќање на бис. Безвременските народни ора и песни отпеани од хорот на „Танец“ и отсвирени од гитарата на Стефановски предизвикаа воодушевување пред … Continue reading (Видео) Стоечки овации и долг аплауз за Влатко Стефановски и „Танец“ во Загреб

Текстот (Видео) Стоечки овации и долг аплауз за Влатко Стефановски и „Танец“ во Загреб е превземен од Reporter.mk.