(Видео) Стојне Николова објави емотивна балада „На две страни“

Стојне Николова не престанува да ја изненадува јавноста со својот глас и песни кои допираат буквално до сечие срце. Токму една таква е и песната …

(Видео) Стојне Николова објави емотивна балада „На две страни“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Стојне Николова објави емотивна балада „На две страни“ е превземен од Reporter.mk.