(Видео) Сузана Турунџиева дојде кај Атиџе за да ја отпеат „Македонско девојче“

Пејачката и водителка Сузана Турунџиева, заедно со помалата ќерка Матеа ја посетија Атиџе од „Медената земја“. Тие дојдоа во Бекирлија, каде се дружеа со Атиџе. Тие и заедно запеаја, а видеото Сузана го објави и на социјалните мрежи. „Не престанавме 2020 да ја нарекуваме лоша, никаква, негативна, промашена година… Е па за мене 2020 е … Continue reading (Видео) Сузана Турунџиева дојде кај Атиџе за да ја отпеат „Македонско девојче“

Текстот (Видео) Сузана Турунџиева дојде кај Атиџе за да ја отпеат „Македонско девојче“ е превземен од Reporter.mk.