(Видео) Таче на попуст му купи чоколадце на шефот од кабинет за да го издржи денот

Премиерот Димитар Ковачевски денеска излезе да пазари во маркет, а со тоа и да ги провери цените на млекото, млечните производи и тестените. Тој направи …

(Видео) Таче на попуст му купи чоколадце на шефот од кабинет за да го издржи денот Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Таче на попуст му купи чоколадце на шефот од кабинет за да го издржи денот е превземен од Reporter.mk.