(Видео) „Те сакам како и првата ноќ“, Мајкл Даглас и Кетрин Зета Џонс прославија 20 годишнина брак

Холивудската глумица Кетрин Зета Џонс и 25 години постариот нејзин сопруг, легендарниот актер Мајкл Даглас, синоќа прославија 20 години брак. Многумина нивни блиски пријатели велат дека никогаш не помислиле дека популарната двојка може да издржи толку време заедно, со оглед на нивната голема разлика во годините. Двајцата се венчаа на 18. ноември 2000 година, во … Continue reading (Видео) „Те сакам како и првата ноќ“, Мајкл Даглас и Кетрин Зета Џонс прославија 20 годишнина брак

Текстот (Видео) „Те сакам како и првата ноќ“, Мајкл Даглас и Кетрин Зета Џонс прославија 20 годишнина брак е превземен од Reporter.mk.