(Видео) Тијана со српска верзија на „Километри“ од Лозано

Македонската поп- пејачка Тијана Дапчевиќ на српски ја препеа песната „Километри“ на Влатко Лозановски и го промовираше спотот. „Живеам да се вратам“ – пее во своите „Километри“ Тијана, која уште предходно најави дека планира да ја сними песната во своја верзија. Копозитор е Лазар Цветковски, автор на македонските стихови е Магдалена Цветковска, кои заедно со Лозано и ги отпеале придружните вокали, додека српската варијанта на текстотја адаптирал Милан Милетиќ. Видеото го сними „Сторителер“ .

Текстот (Видео) Тијана со српска верзија на „Километри“ од Лозано е превземен од Reporter.mk.