(Видео) Тони Андреев препеја песна од Саша Ковачевиќ

Младиот пејач Тони Андреев ја препеја песната „Моја малена“ од Саша Ковачевиќ. „Имав можност да ги слушнам новите песни уште додека беа во демо-верзија и можам да кажам дека од сите  најмногу ми се допадна ‘Моја малена’. Ја слушам по 100 пати во денот, па затоа и на неа снимив кавер-верзија. Цело слободно време го користам … Continue reading (Видео) Тони Андреев препеја песна од Саша Ковачевиќ

Текстот (Видео) Тони Андреев препеја песна од Саша Ковачевиќ е превземен од Reporter.mk.