(Видео) Васил Гарванлиев објави тизер за евровизиската песна

Нашиот евровизиски претставник, Васил Гарванлиев објави тизер, на кој може да се слушне дел од песната ,,Here I stand”, со која ќе не претстави во Холандија на Евровизија 2021. „They all tried to break us, not knowing it’s what makes us, this is how we found our way“ (Тие сите се обидоа да не скршат, … Continue reading (Видео) Васил Гарванлиев објави тизер за евровизиската песна

Текстот (Видео) Васил Гарванлиев објави тизер за евровизиската песна е превземен од Reporter.mk.