(Видео) „Ветивме ќе трчаме онолку маратони колку што ти имаше години“ – Маратонците 13. пат во чест на Тоше

Десетте маратонци кои и оваа година трчаа во чест на Тоше Проески, денес напладне стигнаа во Крушево. Со црвени ружи во рацете, тие прво застанаа во центарот на градот и три пати извикаа: „За кого? За Тоше“. „Ветивме дека ќе истрчаме 26 маратони, колку што ти имаше години. Денеска е тринаесеттиот,“ рекоа маратонците, а потоа, … Continue reading (Видео) „Ветивме ќе трчаме онолку маратони колку што ти имаше години“ – Маратонците 13. пат во чест на Тоше

Текстот (Видео) „Ветивме ќе трчаме онолку маратони колку што ти имаше години“ – Маратонците 13. пат во чест на Тоше е превземен од Reporter.mk.